Kada je riječ o biznisu modne industrije svjetsko tržište ne može se usporediti s onim domaći, no hrvatski kreatori doista se mogu pohvaliti zanimljivim kolekcijama. Nivea Cro A Porter ove nam je godine pokazao brojne zanimljive kolekcije iz kojih smo izdvojili pet najboljih

5. Boris Pavlin
Hans Cristian Andersen hrvatske mode nije uspio nadmašiti prošlogodišnju kolekciju, ali njegove bajkovite haljine spadaju u najljepše kreacije domaće mode.

Pavlinovu modnu reviju je posjetila i velika ljubiteljica mode Vlatka Pokos.

4. Linea Exclusive
Njezina zanimljiva kolekcija u uniformiranom stilu na kojoj je radila dizajnerica Irina Car oduševila je ljubitelje mode te u cijelu kolekciju unijela trendovski trenutak.

I Josipa Pavičić je ljubiteljica Linee. Iako je u petom mjesecu trudnoće Josipa se još uvijek može pohvaliti besprijekornom linijom.

3. Tomislav Bahorić
Mladi dizajner koji je na Cro A Porteru zasjao sa svojom izvrsnom muškom kolekcijom i unio u hrvatsku modnu scenu pravo osvježenje.

>> Seksepilne princeze u halterima na Cro A Porteru

>> Trash party u sjajnom papiru na Cro A Porteru

2. Andreja Bistričić
Ova neupitna kraljica hrvatske modne avangarde posjetitelje kao i ljubitelje mode je ostavila bez daha pa s nestrpljenjem možemo očekivati njezine nove i vrlo originalne kreacije.

1. Juraj Zigman
Ovaj dizajner u potpunosti je otkrio svoj istinski talent. Da je doista i zaslužio prvo mjesto složili su se svi modni autoriteti.

Osim zanimljive kolekcije Zigman je ove godine svim trendsetericama osigurao must have odjevni predmet, a to su fantastične čizme.

Više u In Magazinu.