Titulu najspektakularnije modne revije donjeg rublja sigurno i čvrsto u svojim košaricama drži 'Victoria's Secret'. Viktorijina tajna već davno je otkrivena i svi već znaju da su osim vrhunskim materijala i najmaštovitijih krojeva potrebne manekenke najljepših tijela, spektakularna modna pista i zvjezdani gosti

Recesija se nikada nije osjetila u glamuroznom i razigranom svijetu modne marke 'Victoria's Secret'. Njihove ružičasto bijele vrećice uvijek skrivaju grudnjake, gaćice i korzete od najfinijih materijala upotrijebljenih za najzavodljivije, ali i najpraktičnije donje rublje.

Svoj kultni status ovo je rublje osigurala i najspektakularnijim modnim revijama u kojima mašta prelazi granice mogućeg te od minijaturnih odjevnih predmeta stvara blještave, gotovo kazališne kostime.

Tako je bilo i na najnovijoj reviji u New Yorku gdje su pistom prošetale anđelice Adriana Lima, Julia Stegner, Karolina Kurkova te Chanel Iman pokazujući dizajn inspiriran dindrlicama, pjenastim bombonima, bejzbolom te navijačicama.

Ljepota paunovog perja kao i anđeoskih krila također su dobili svoju seksi posvetu, ako i naizgled modi potpuno nezanimljiv svijet teretane te boksa.

Mlada mama Adriana Lima imala je čast prošetati najskuplji 'fantasy' grudnjak od 2 milijuna dolara sastavljena od 2 tisuća dijamanata u obliku sunčevih zraka.

>> VIDEO: Adriana Lima s kolegicama izludjela New York

Kao da sav taj glamur nije dovoljan, modna pista kojom su manekenke prošetale poznatim mačkastim hodom izrađena je od zlatnih svjetlucavih kamenčića. Ako je suditi po ovoj reviji, čeka nas blistava i zavodljiva 2011. godina.