Želite li provjeriti svoju kreativnost predlažemo da se pridružite jednoj od radionica pod stručnim vodstvom. Dovoljno je da pronađete malo slobodnog vremena i dođete te naučite tehnike koje će vam pomoći da uredite dom u duhu Uskrsa

Oslikavanje čipkom na tamnoj podlozi

Na ovoj će radionici Tea napokon razbiti mit: 'decoupage sa salvetama se ne može raditi na tamnoj podlozi'. NARAVNO DA MOŽE! Naučit ćete trikove pomoću kojih ćete svoje omiljene salvete i maramice aplicirati na tamnu podlogu bez ikakvog problema.

Cijena ove radionice koja će se održati 17. travnja u 15.30 sati je 120 kuna.

Ususret proljeću - country painting

Hit radionica na kojoj ćete naučiti sami oslikavati country motive u kombinaciji s patchwork elementima i sjenčanjem. Na ovaj način na radionici ćete ukrasiti jednu lijepu kutiju za olovke, i dodatno je začiniti i aplikacijom leptira napravljenog u istoj tehnici!

Cijena ove radionice koja će se održati 24. travnja u 15.30 sati je 100 kuna.

Cijena radionice uključuje sav potreban materijal i pribor, a svoj uradak nosite sa sobom kući! Informacije i rezervacije termina na www.nb-net.hr.

Sve radionice koje se održavaju u Kustošijanskoj 1 u Zagrebu, a vodi ih Tea Jukić koja vas savjetuje u rubrici Uradi sama!