Skinny modeli hlača, posebno traperica, su sjajni, ali mnogima su pomalo dosadili. Srećom, u ponudi je toliko modela hlača da nitko tko to ne želi ne mora nositi skinny modele.

Galerija

Ako usput želite biti i u trendu, možda će vas zanimati modeli hlača koji će u 2023. godini biti popularniji od skinny modela. Modni stručnjaci poručuju da se radi o modelima od kojih ćete imati velike koristi, odnosno o onima koje ćete bez imalo sumnje iznositi u raznim kombinacijama.

U nastavku pogledajte koji su to modeli hlača koje i slavne dame sve više nose umjesto skinny modela.

1. Hlače širokih nogavica s tankim prugama

Prugice će biti veliki trend u mjesecima koji su ispred nas. Ako se odlučite za model hlača s tankim prugicama, nećete pogriješiti, a trgovine u svojoj ponudi imaju i odijela na prugice koja izgledaju fantastično.

Zara, 29,95 eura (195,52 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

2. Oversized hlače

Predimenzionirani modeli hlača popularni su već neko vrijeme, a njihova popularnost u 2023. godini samo će rasti. Ako niste sigurni kako kombinirati ove hlače, njihov volumen možete ublažiti pripijenim gornjim dijelom.

other Stories, 89 eura (670, 57 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

3. Finjak hlače

Ovdje nije toliko riječ o trendu, koliko o modnom klasiku, nezaobilaznom komadu u mnogim garderobama. Međutim, kolekcije modnih kuća za 2023. godinu naučile su nas da su klasici u trendu. Zato, ako ih već nemate, nadogradite garderobu s fino krojenim hlačama i nećete pogriješiti.

Mango, 39,99 eura (301,30 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

4. Cargo hlače

Popularnost cargo hlača nastavlja se i u 2023. godini. Nosit će se jednobojni, ne toliko glomazni modeli, koji će biti sjajan dodatak svakoj garderobi. Podsjetimo, radi se o hlačama koje su ukrašene predimenzioniram džepovima na području bedara, a koje su bile vrlo popularne krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina.

H&M, 30,99 eura (233,49 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

5. Kožnate hlače

Kožnate hlače velik su trend ove sezone, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji s predimenzioniranim pletivom.

Traperice ljepotice iz Zagreba: Dokaz da Hrvatice i dalje vole otpisani model

Jednom kada se odjenete u ovu kombinaciju, zaboravit ćete na postojanje skinny traperica.

Reserved, 25,99 eura (195,82 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača