Mnogo je onih koji smatraju kako je ljeto u modnom smislu najmanje zanimljiva sezona.

Tada zbog vrućina ionako nosimo najmanje odjeće i uglavnom se većina kombinacija svede na one komade u kojima ćemo se osjećati udobnije.

Međutim, kada jesen polako zakuca na vrata, street style izdanja odmah postaju zanimljivija. Naravno, razlog za to je slojevito odijevanje i mnogo više mogućnosti za modne igre.

Jesenskom sezonom caruju baloneri, sakoi, kratke jakne i duge veste koje postaju nezaobilazan dio naših izdanja. Nađe se tu mjesta i za vunene pulovere ili čak poludolčevite kada nas ulovi hladniji kišni dan.

Jeste li spremni? Tri hrabre boje koje će uskoro zavladati trgovinama

Glavne zvijezde jeseni: 15 modela suknji koje su najbolja zamjena za traperice

Vraćaju se dugačke klasične hlače i traperice nakon višemjesečne dominacije kratkih modela. Haljine su i dalje posvuda, samo preko njih prebacimo kožnatu jaknu ili baloner, a umjesto otvorenih štikli ili sandala obujemo gležnjače.

Naravno, ima i onih otpornijih na prohladna jutra koji i dalje uz jesenske kombinacije nose otvorenu obuću, ali ipak prevladavaju gležnjače, tenisice i mokasine.

Ako tražite inspiraciju za svoje odjevne kombinacije u ovom prijelaznom razdoblju, zavirite u našu galeriju i pronađite 40 street style izdanja iz gradova diljem svijeta.