Mnogo je onih koji smatraju kako je ljeto u modnom smislu najmanje zanimljiva sezona.

Galerija

Tada zbog vrućina ionako nosimo najmanje odjeće i uglavnom se većina kombinacija svede na one komade u kojima ćemo se osjećati udobnije.

Međutim, kada jesen polako zakuca na vrata, street style izdanja odmah postaju zanimljivija. Naravno, razlog za to je slojevito odijevanje i mnogo više mogućnosti za modne igre.

Street style kombinacije za prijelazno razdoblje - 3
Street style kombinacije za prijelazno razdoblje - 3 (Foto: Getty/Profimedia)

Jesenskom sezonom caruju baloneri, sakoi, kratke jakne i duge veste koje postaju nezaobilazan dio naših izdanja. Nađe se tu mjesta i za vunene pulovere ili čak poludolčevite kada nas ulovi hladniji kišni dan.

Vraćaju se dugačke klasične hlače i traperice nakon višemjesečne dominacije kratkih modela. Haljine su i dalje posvuda, samo preko njih prebacimo kožnatu jaknu ili baloner, a umjesto otvorenih štikli ili sandala obujemo gležnjače.

Street style kombinacije za prijelazno razdoblje
Street style kombinacije za prijelazno razdoblje (Foto: Getty/Profimedia)

Naravno, ima i onih otpornijih na prohladna jutra koji i dalje uz jesenske kombinacije nose otvorenu obuću, ali ipak prevladavaju gležnjače, tenisice i mokasine.

Ako tražite inspiraciju za svoje odjevne kombinacije u ovom prijelaznom razdoblju, zavirite u našu galeriju i pronađite 40 street style izdanja iz gradova diljem svijeta.

Street style kombinacije za prijelazno razdoblje
Street style kombinacije za prijelazno razdoblje (Foto: Getty/Profimedia)