Ruski tenisač Andrej Rubljov pobjednik je teniskog turnira iz serije ATP Masters 1000 održanog u Monte Carlu. Pobjednički trofej uručili su mu princ Albert i princeza Charlene.

Galerija

Bračni par gledao je finalni meč između Rubljova i Danca Holgera Runea u društvu svoje djece, princeze Gabrielle i princa Jacquesa.
Najviše pažnje publike i okupljenih predstavnika medija očekivano je izazvala princeza Charlene, koja se ne pojavljuje često u javnosti. Princeza je za tu prigodu odjenula kombinaciju u boji koja se tradicionalno veže uz tenis - bijeloj.

Princeza Charlene i princ Alber pratili su finale teniskog turnira u Monte-Carlu Foto: Profimedia

Često ga nazivamo i bijelim sportom, a mnogi turniri od tenisača zahtijevaju igranje mečeva isključivo u bijeloj sportskoj opremi. Charlene je za finale odabrala odijelo švicarskog modnog brenda Akris, napravljeno od mješavine pamuka i svile.

Princeza Charlene u odijelu brenda Akris Foto: Profimedia

Ispod sakoa nosila je top bez rukava, također s njihovim potpisom. Kada je u pitanju obuća, odlučila se za salonke klasična dizajna u neutralnoj bež boji.

Haljina za audijenciju kod pape Franje kojom je princeza Charlene prekršila tradiciju

Za dašak boje u njezinu izdanju pobrinuo se ruž u jarkoj nijansi crvene boje, a kao najupečatljiviji modni dodatak istaknule su se mačkaste naočale brenda Salvatore Ferragamo.

S obzirom na to da smo upravo ušli u sezonu održavanja krizmi, pričesti i krštenja, kombinacija princeze Charlene mnogim damama može poslužiti kao modna inspiracija za taj tip prigoda, u kojima se odjevni komadi bijele boje smatraju poželjnima.

15 odijela za svadbe, krizme i druge svečane prigode već od 22 eura

Ako niste skloni nošenju haljina, a želite izgledati primjereno i decentno, bijelo odijelo bit će idealan odabir. Ako pak želite model u nekoj drugoj boji, razgledajte odijela za svečane prigode koja smo izdvojili za vas iz ponude brojnih brendova.

Princeza Charlene: Zelena haljina i zlatne sandale za izdanje kojem je nemoguće naći manu