Na zagrebačkoj špici ovog smo vikenda vidjeli mnoga stvarno lijepa izdanja, a jedna je trudnica posebno oduševila besprijekornim modnim izdanjem koje odiše elegancijom i jednostavnošću.

Galerija

Njezina modna kombinacija savršen je primjer kako minimalistički stil može biti istovremeno sofisticiran i trendi, a riječ je o Mariji Gverić, dami odličnog modnog ukusa koja na svojemu Instagram profilu @merigveri već dugo svoje pratitelje oduševljava pomno biranim odjevnim kombinacijama.

Pletena haljina u boji pijeska, s istaknutim vertikalnim linijama, dodatno naglašava Marijin trudnički trbuh na suptilan i profinjen način. Lepršavi kroj haljine omogućava joj udobnost i slobodu pokreta, što je od ključne važnosti za trudnice koje žele izgledati elegantno, a pritom se osjećati opušteno.

Marija Gverić u udobnoj pletenoj haljini Foto: Cropix / Josip Moler

Preko haljine nosila je lagani bež baloner, koji savršeno upotpunjuje cijelu kombinaciju i dodaje slojevitost, dok zlatne naušnice i crne sunčane naočale pružaju dozu opuštenog glamura. Elegantne cipele s niskom petom idealan su izbor za dugu šetnju gradom, a istovremeno održavaju cijelu kombinaciju profinjenom.

U galeriji na početku teksta pogledajte kakve su se još haljine našle na posjetiteljicama zagrebačke špice. 

Haljine na zagrebačkim ulicama Foto: Cropix / Josip Moler

Dama sa zagrebačke špice u haljini idealnoj za trudnice

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže