Talijanska diva Monica Belluci doputovala je u Milano. Znatiželjni fotografi ulovili su glumicu na aerodromu nakon izlaska iz aviona, ali na predivnoj 54-godišnjakinji bilo je teško uočiti bilo kakve znakove umora koji se obično dolaze "u paketu" s putovanjem.

Galerija



I dok mnogi prilikom leta avionom vole nositi vrlo ležerne odjevne komade i obuću, Monica je na svoju destinaciju doputovala u crnoj haljini, smeđim čizmama Christiana Louboutina s visokom potpeticom te crnom kožnatom baloneru.

Monica u kožnatom baloneru Foto: Profimedia

Uskoro nam stiže sezona balonera i mnoge dame iz ormara će izvaditi svoje stare modele ili pak krenuti u potragu za novim, ali ako su slučajno poželjele kožnati baloner mogle bi imati problema s njegovim pronalaskom.

Iako je model balonera izrađen od prave ili umjetne kože redovit gost kolekcija mnogih poznatih modnih kuća, ipak nije zaživio u ponudi komercijalnih modnih brendova pa smo se i mi pomučili pokušavajući pronaći pokoji povoljniji model na njihovim službenim web-trgovinama. U galeriji pogledajte koje smo kožnate balonere izdvojili iz vrlo oskudne ponude.

Skupocjen model modne kuće Valentino prodaje se po vrtoglavoj cijeni od 6200 eura (45.957 kuna) Foto: NET-A-PORTER