Talijanska diva Monica Belluci doputovala je u Milano. Znatiželjni fotografi ulovili su glumicu na aerodromu nakon izlaska iz aviona, ali na predivnoj 54-godišnjakinji bilo je teško uočiti bilo kakve znakove umora koji se obično dolaze "u paketu" s putovanjem.

Galerija Monica Bellucci Monica u kožnatom baloneru Skupocjen model modne kuće Valentino prodaje se po vrtoglavoj cijeni od 6200 eura (45.957 kuna) +4 Blankynyc, 1112 kuna

I dok mnogi prilikom leta avionom vole nositi vrlo ležerne odjevne komade i obuću, Monica je na svoju destinaciju doputovala u crnoj haljini, smeđim čizmama Christiana Louboutina s visokom potpeticom te crnom kožnatom baloneru.

Monica u kožnatom baloneru Monica u kožnatom baloneru (Foto: Profimedia)

Uskoro nam stiže sezona balonera i mnoge dame iz ormara će izvaditi svoje stare modele ili pak krenuti u potragu za novim, ali ako su slučajno poželjele kožnati baloner mogle bi imati problema s njegovim pronalaskom.

Sviđaju li vam se kožnati baloneri?

glasova:

Iako je model balonera izrađen od prave ili umjetne kože redovit gost kolekcija mnogih poznatih modnih kuća, ipak nije zaživio u ponudi komercijalnih modnih brendova pa smo se i mi pomučili pokušavajući pronaći pokoji povoljniji model na njihovim službenim web-trgovinama. U galeriji pogledajte koje smo kožnate balonere izdvojili iz vrlo oskudne ponude.

Skupocjen model modne kuće Valentino prodaje se po vrtoglavoj cijeni od 6200 eura (45.957 kuna) Skupocjen model modne kuće Valentino prodaje se po vrtoglavoj cijeni od 6200 eura (45.957 kuna) (Foto: NET-A-PORTER)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju