Monica Bellucci proslavila je 60. rođendan u Parizu, gdje trenutačno boravi povodom Tjedna mode. Sa svojim partnerom Timom Burtonom odsjela u je hotelu The Ritz, a glumica je fotografirana dok je s buketom ruža u ruci odlazila iz hotela.

Galerija

I za okrugli 60. rođendan Monica Bellucci držala se svoga prepoznatljivog modnog stila u kojem prevladavaju crna i druge tamne boje. Iz pariškog hotela slavna ljepotica izišla je odjevena u crnu midi haljinu koja po sredini ima volan i raspor. Preko haljine odjenula je kožnati kaput također midi dužine, a preko ramena stavila je crnu torbu.

Monica Bellucci u čizmama s potpisom Christiana Louboutina - 4 Foto: eu.christianlouboutin.com

Najviše pozornosti privukle su glumičine čizme od brušene kože s potpisom dizajnera Christiana Louboutina.

Vrlo ženstveni model nazvan Kate Botta jedan je od klasika modne kuće Louboutin, s tankom potpeticom od deset centimetara i prepoznatljivim crvenim potplatom te dizajnom koji prianja usko uz nogu. Glumica je uz čizme nosila tanje crne najlonke, koje dodatno proljepšavaju noge.

Monica Bellucci u čizmama s potpisom Christiana Louboutina - 8 Foto: eu.christianlouboutin.com

Rođendanski buket crvenih ruža, koji je nosila u ruci, stvorio je lijepi kontrast s tamnim outfitom Monice Bellucci, koja sa 60. godina izgleda apsolutno fantastično.

Monica Bellucci u čizmama s potpisom Christiana Louboutina - 7 Foto: eu.christianlouboutin.com

13 najpoželjnijih modela Louboutinki svih vremena

I Bog stvori ženu: Ovih 20 fotografija Monice Bellucci to i dokazuje