Moda je zaigrana, mijenja se, ponekad ju je teško pratiti, a ponekad to i ne želimo. Zbog mode se odlučujemo za kombinacije za koje bismo nekad prije rekle "ni u ludilu".

No, uz sve te promjene, postoje ključni komadi kojima se uvijek rado vraćamo i koji čine osnovu svakog ormara.

Takva četiri komada, koja će uvijek odlično izgledati na poslu, u popodnevnoj šetnji ili uz večernju čašu vina, jesu dobre traperice, džemper, kaput i gležnjače - nepogrešiva kombinacija za cijeli niz prigoda i za one dane kada nam se zbilja ne da smišljati "lude" kombinacije.

Dobra vijest je da se ovi komadi već sada mogu pronaći po sniženim cijenama.

Galerija

1. DŽEMPER

Mango Outlet u svojoj ponudi ima rebrastu dolčevitu boje bjelokosti po cijeni od 119,90 kuna. Model je to s uzorkom pletenica, dugih šišmiš, puf rukava s elastičnim manžetama. Onima koji nisu ljubitelji svijetlih boja možda će više odgovarati kestenjasto crvena.

U Zari po posebnoj cijeni od također 119,90 kuna možete kupiti široki pleteni džemper sa širokom rebrastim porubima i okruglim izrezom koji dolazi u sivoj, smeđoj i zelenoj boji te boji pijeska i boji plavog patlidžana.

2. TRAPERICE

H&M na sniženju, među ostalim, ima model od ispranog trapera, s poderanim koljenima. Skinny model s pet džepova i srednje visine struka sada košta 16,99 eura (oko 126 kuna).

Za 124,90 kuna u Bershki možete kupiti traperice visokog struka s kopčanjem na dugmad. Model isprano plave boje, duljine do gležnjeva, ima neobrađene rubove.

3. KAPUT

Kockasti print ne izlati iz mode, a u Mango Outletu za 499,90 kuna možete kupiti kaput ovog uzorka od mješavine vune. Kaput ima dva našivena džepa na prednjem dijelu, kao i patenti zatvarač.

Kaput od mekane tkanine, s kopčanjem sprijeda i bočnim džepovima, spuštenih ramena i s rasporom straga dolazi u bež i svijetlosivoj boji i u Zari ga možete kupiti za 199,90 kuna.

4. GLEŽNJAČE

Gležnjače od baršuna s visokom potpeticom u Mango Outletu koštaju 229,90 kuna. Model je to koji ide u špic s potpeticom od 9 centimetara koji se kopča bočno patentnim zatvaračem i koji će savršeno "sjesti" uz traperice, kaput i džemper.

Ako u svoj stajling želite unijeti malo boje, možda vam se svide Asos lila gležnjače od brušene kože. Dodatno su zanimljive zbog remenčića s prednje strane, koštaju 41,58 funti (oko 350 kuna).

Mango Outlet dolčevita za 119,90 kuna (Foto: Mango) Foto: Mango