Moda je zaigrana, mijenja se, ponekad ju je teško pratiti, a ponekad to i ne želimo. Zbog mode se odlučujemo za kombinacije za koje bismo nekad prije rekle "ni u ludilu".

No, uz sve te promjene, postoje ključni komadi kojima se uvijek rado vraćamo i koji čine osnovu svakog ormara.

Takva četiri komada, koja će uvijek odlično izgledati na poslu, u popodnevnoj šetnji ili uz večernju čašu vina, jesu dobre traperice, džemper, kaput i gležnjače - nepogrešiva kombinacija za cijeli niz prigoda i za one dane kada nam se zbilja ne da smišljati "lude" kombinacije.

Dobra vijest je da se ovi komadi već sada mogu pronaći po sniženim cijenama.

Galerija Mango Outlet dolčevita za 119,90 kuna (Foto: Mango) Zara široki džemper od 119,90 kuna (Foto: Zara) HM traperice od 16,99 eura (Foto: HM) +5 Bershka traperice od 124,90 kuna (Foto: Bershka)

1. DŽEMPER

Mango Outlet u svojoj ponudi ima rebrastu dolčevitu boje bjelokosti po cijeni od 119,90 kuna. Model je to s uzorkom pletenica, dugih šišmiš, puf rukava s elastičnim manžetama. Onima koji nisu ljubitelji svijetlih boja možda će više odgovarati kestenjasto crvena.

U Zari po posebnoj cijeni od također 119,90 kuna možete kupiti široki pleteni džemper sa širokom rebrastim porubima i okruglim izrezom koji dolazi u sivoj, smeđoj i zelenoj boji te boji pijeska i boji plavog patlidžana.

2. TRAPERICE

H&M na sniženju, među ostalim, ima model od ispranog trapera, s poderanim koljenima. Skinny model s pet džepova i srednje visine struka sada košta 16,99 eura (oko 126 kuna).

Za 124,90 kuna u Bershki možete kupiti traperice visokog struka s kopčanjem na dugmad. Model isprano plave boje, duljine do gležnjeva, ima neobrađene rubove.

3. KAPUT

Kockasti print ne izlati iz mode, a u Mango Outletu za 499,90 kuna možete kupiti kaput ovog uzorka od mješavine vune. Kaput ima dva našivena džepa na prednjem dijelu, kao i patenti zatvarač.

Kaput od mekane tkanine, s kopčanjem sprijeda i bočnim džepovima, spuštenih ramena i s rasporom straga dolazi u bež i svijetlosivoj boji i u Zari ga možete kupiti za 199,90 kuna.

4. GLEŽNJAČE

Gležnjače od baršuna s visokom potpeticom u Mango Outletu koštaju 229,90 kuna. Model je to koji ide u špic s potpeticom od 9 centimetara koji se kopča bočno patentnim zatvaračem i koji će savršeno "sjesti" uz traperice, kaput i džemper.

Ako u svoj stajling želite unijeti malo boje, možda vam se svide Asos lila gležnjače od brušene kože. Dodatno su zanimljive zbog remenčića s prednje strane, koštaju 41,58 funti (oko 350 kuna).

Mango Outlet dolčevita za 119,90 kuna (Foto: Mango) Mango Outlet dolčevita za 119,90 kuna (Foto: Mango) Foto: Mango

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju