Crocs, poznata marka obuće, nedavno je iznenadila ljubitelje pasa i mode lansiranjem mini kroksica za pse. Da, dobro ste čuli, šapice pasa odsad mogu krasiti nekima omiljene, a nekima omražene kroksice.

Galerija

Ove šarene cipelice, nastale u suradnji s Barkboxom, tvrtkom specijaliziranom za kućne ljubimce, dizajnirane su da odgovaraju svakoj šapici, iako su više modni detalj nego prava zaštita. Kroksice za pse dostupne su u dvjema bojama i svijetle u mraku.

Naravno, internet je poludio za ovim modnim dodatkom za pse, a komentari pljušte sa svih strana. Mnogi vlasnici pasa kažu da nisu mogli odoljeti kupnji, dok su drugi skeptični i smatraju da su nepotrebne i pomalo smiješne.

Crocsice za pse Foto: crocs.com

Psi, s druge strane, čini se, nisu previše impresionirani. Mnogi ih pokušavaju skinuti, ali to nije spriječilo vlasnike da ih ponosno nose u šetnju. Iako nisu praktične za svakodnevne šetnje, idealne su za Instagram fotke i zabavne TikTokove jer privlače mnogo pažnje.

 

 

Cijena je poprilično visoka, za jedan par treba izdvojiti čak pedeset dolara, dok se na Amazonu može naći nešto jeftinija verzija, također u raznim bojama, za 18,99 dolara.

Crocsice za pse, Amazon Foto: amazon.com

Kroksice za pse odličan su primjer kako moda za kućne ljubimce može biti zabavna, čak i ako nema pravu svrhu. Naravno, bitno je da je njima ugodno jer ni ljubimci ne vole trpjeti zbog mode i ljepote, kao ni njihovi vlasnici. Pa ako im se ne sviđaju, bolje je da ostanu samo ukras na polici. 

Crocsice za pse Foto: crocs.com

Puštate li ponekad svojeg kućnog ljubimca u krevet? Evo zašto je to dobro i za vas i za njega

Kako se pripremiti za jesen sa psom?