Kakav ste tip žene kada su u pitanju kupaći kostimi? Jeste li, iz godine u godinu, vjerni istom modelu i ne kupujete nove modele ili su kupaći kostimi za vas kao npr. haljine i imate ih u svim bojama i krojevima?

Galerija

Maja Šuput definitivno voli eksperimentirati s modelima i dosad je u ovoj ljetnoj sezoni pokazala razne kupaće kostime koji su nam zapeli za oko.

Maja Šuput u bikiniju brenda Yamamay Foto: Maja Šuput/Instagram

Neki su još uvijek dostupni, a neki su iz starijih kolekcija. Primjerice, prugasti model brenda Yamamay u žutoj i bijeloj boji dio je njihove prošlogodišnje ljetne kolekcije.

Bikini brenda Yamamay Foto: Yamamay

Maja ga je nosila prilikom boravka u jednom beach baru u Funtani, a na istom mjestu odjenula je i badić brenda Agent Provocateur koji se još uvijek može kupiti.

Maja Šuput u kupaćem kostimu s pletenim detaljima i izrezima Foto: Maja Šuput/Instagram

Brend poznato po senzualnim modelima donjeg rublja (i kupaćih kostima), svoj model u efektnoj nijansi ružičaste boje s minijaturnim prorezima i trakicama opisuje kao "dovoljno vruć da izazove toplinski val".

Badić brenda Agent Provocateur Foto: Agent Provocateur

Prilikom odmora u Poreču, Maja je nosila badić brenda Lovers + Friends u takozvanoj kraljevskoj nijansi plave boje. Model je dio ovogodišnje kolekcije i također je dostupan, a može se nabaviti i u drugim bojama.

Maja Šuput u kupaćem kostimu brenda Lovers + Friends Foto: Maja Šuput/Instagram

Badić brenda Lovers + Friends Foto: Lovers + Friends

Pjevačica u svojoj kolekciji ima i dizajnerske kupaće kostime. Na Instagramu je podijelila fotografije na kojima pozira u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana sa životinjskim uzorkom u kombinaciji crne i crvene boje.

Maja Šuput u kupaćem kostimu modne kuće Dolce & Gabbana Foto: Maja Šuput/Instagram

Bikini modne kuće Dolce & Gabbana Foto: Farfetch

U Majinoj kolekciji živopisnih i jarkih kupaćih kostima našlo se mjesta i za malo crne boje. Predah između nastupa iskoristila je za uživanciju na plaži i odjenula crni bikini brenda Alexandra Miro s gaćicama visoka struka ukrašenim bočnim prorezima.

Maja Šuput u kupaćem kostimu brenda Alexandra Miro Foto: Maja Šuput/Instagram

Kupaći kostim brenda Alexandra Miro Foto: Mytheresa

Maja Šuput nosi savršen ljetni komplet u kojem ne možete "zakuhati" na vrućinama

Maja Šuput nosi badić u kojem sunčanje treba izbjegavati ili pažljivo dozirati

Izgleda kao haljina, ali nije: Izdanje Maje Šuput stvoreno za tople ljetne noći