Naomi Campbell bila je gošća na proslavi dana pada Bastille koji je obilježen velikom vojnom paradom na čuvenoj pariškoj aveniji Champs-Elysees. Pad Bastille Francuzi obilježavaju kao državni praznik sjećajući se 14. srpnja 1789. kada je jurišem revolucionarnih snaga osvojena zloglasna tvrđava Bastille, tamnica u pariškom predgrađu Saint Antoine.

Galerija

Veliku proslavu dana pada Bastille nije propustila ni Naomi Campbell koja je u Parizu viđena u društvu Brigitte Macron, prve dama Francuske. Slavni supermodel pažnju je privukao i izborom outfita za svečanost, s potpisom luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Naomi Campbell na obilježavanju praznika pada Bastille u kratkoj haljini modne kuće Louis Vuitton - 2 Foto: Profimedia

Naomi je izgledala vrlo šik u haljini mini A kroja sašivenoj od lureks tvida bogate teksture u nježnim tonovima, a posebnost tog luksuznog materijala je i ta što se svjetluca na svjetlu. Kontrastni satenski umetci kreaciji daju suptilnu notu suvremenog stila te naglašavaju ženstvenu siluetu. Haljina sa stražnje strane ima zlatni patentni zatvarač.

Nitko im nije ravan: Veteranke modne piste "očitale lekciju" na reviji kuće Balmain

Brigitte Macron: Dokaz da su "gole" štikle pravi izbor kada želimo ostaviti najbolji dojam

Mini haljinu Naomi Campbell sjajno je kombinirala uz bijele čizmice s debljom visokom petom, ukrašene prepoznatljivim logom kuće Vuitton. Stajling u svijetlim tonovima zaokružila je s bijelom torbicom sa žutom ručkicom, žutom podstavom i žutim logom Louis Vuitton.

Naomi Campbell na obilježavanju praznika pada Bastille u kratkoj haljini modne kuće Louis Vuitton - 3 Foto: Profimedia