Emmanuel i Brigitte Macron stigli su u Njemačku gdje je počelo održavanje trodnevnog Samita G7. Uz predsjednički par Francuske i domaćine Njemačku, na samitu najrazvijenijih demokracija svijeta sudjeluju i čelnici SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Italije i Japana.

Galerija Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 2 Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 3 Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 7 +3 Brigitte i Emmanuel Macron s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom i njegovom suprugom Brittom Ernst

Samit G7 ove godine održava se u Njemačkoj, točnije u dvorcu Elmau koji se nalazi u bavarskim Alpama. Kao domaćin ovogodišnjeg samita, njemački kancelar Olaf Scholz na sastanak je kao zemlje partnere pozvao Senegal, Argentinu, Indiju i Indoneziju.

Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 5 Brigitte i Emmanuel Macron s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom i njegovom suprugom Brittom Ernst (Foto: AFP)

Po dolasku na mjesto održavanja samita, Brigitte i Emmanuel Macron fotografirali su se s njemačkim kancelarom i njegovom suprugom Brittom Ernst. Prva dama Francuske, kao i obično, plijenila je pažnju odjevnom kombinacijom koja zrači vrhunskom elegancijom, čistih, besprijekornih linija i kroja. Nosila je svijetli kostim sašiven od materijala nalik tankoj koži koji se sastoji od haljine dužine tik do iznad koljena te jednako dugog kaputa ukrašenog malim zlatnim gumbima.

Uz žućkastu boju kostima savršeno su pristajale luksuzne salonke boje kože francuske modne kuće Louis Vuitton koje Brigitte Macron najviše voli. Takav model prepoznatljiv po zlatnom detalju na predjelu pete, tik iznad potpetice, prva dama ima u nekoliko boja, a za okupljanje u dvorcu Elmau iz garderobe je izvadila par u nude nijansi.

Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 4 Brigitte Macron: Kombinacija za koju i prva dama zna da će joj kritičari teško pronaći manu

Brigitte Macron u bež kombinaciji - 4 Brigitte Macron: Nepogrešive štikle zbog kojih je svaka kombinacija još ljepša

Zbog efekta stapanja s bojom kože, nude modeli nazivaju se i golima, a poznato je da vrlo uspješno stvaraju dojam dužih i vitkijih nogu, kao i čitave figure. Francuska prva dama nosila je i najlonke boje kože koje također proljepšavaju noge.

Brigitte Macron u 'golim' štiklama - 6 Brigitte Macron u 'golim' štiklama modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju