Američka glumica Eva Longoria uskoro bi trebala roditi svoje prvo dijete. Lijepa 43-godišnjakinja uživa u blaženom stanju i ne osjeća potrebu za mirovanjem jer sjajno podnosi trudnoću.

Galerija

Dobro raspoložena Eva uputila se i na snimanje emisije popularnog američkog voditelja Jimmyja Kimmela kako bi promovirala svoj novi film, komediju "Overboard" u kojoj glumi s Annom Faris i Eugeniom Derbezom.

Da, ovih dana samo pričam o stvarima vezanim uz bebe, našalila se Eva na svom Instagram profilu i pozvala obožavatelje da pogledaju njezino gostovanje kod Kimmela.

Eva u uskoj bijeloj haljini na snimanju showa Jimmyja Kimmela Foto: Profimedia

Glumica je za emisiju odjenula svoj omiljeni model haljine kojeg se ne odriče ni u trudnoći. Naravno, radi se o bijeloj haljinu u kakvoj je često viđamo, a ovaj put odabrala je uski model koji je maksimalno istaknuo njezin trbuščić.

Bijela je inače jedna od njezinih najdražih boja, a osim bijelih haljina obožava nositi hlače i tajice u toj boji. U galeriji provjerite kakve se još bijele haljine nalaze u njezinu ormaru, a zatim pogledajte trailer za njezin novi film "Overboard".