Izišao je novi kalendar australskih vatrogasaca i već tradicionalno oduševio ljude diljem svijeta, a posebno žene koje su baš slabe na muškarce u uniformama.

Galerija

Kalendar australskih vatrogasaca za 2024. godinu dolazi u čak šest različitih izdanja, od kojih četiri uključuju neodoljive životinje.

Od svog pokretanja 1993. taj popularni kalendar nije samo oduševljavao prizorima zgodnih muškaraca sa slatkim životinjama već je i prikupljao značajna sredstva za dobrotvorne svrhe.

Australski vatrogasci Foto: Profimedia

Novo izdanje s mačkama, psima, konjima, patkicama i drugim životinjama prikazuje vatrogasce iz australske zrakoplovne, vojne i gradske vatrogasne službe.

Kalendar je od svog osnutka prikupio gotovo tri i pol milijuna dolara za različite australske organizacije, uključujući skloništa za životinje i dobrotvorne organizacije za istraživanje raka.

Kalendar australskih vatrogasaca nije ograničen samo na Australiju. Njegova se popularnost proširila na više od 90 zemalja, s velikom bazom obožavatelja diljem svijeta. Ove godine, u čast američkim i kanadskim obožavateljima, dva američka i jedan kanadski vatrogasac pozirali su za izdanje 2024. godine.

Australski vatrogasci Foto: Profimedia

Jedan od njih, Jacob Hacker iz Willard Fire and Rescue u Ohiju, opisao je svoje iskustvo kao ispunjenje životnog sna.

Nikada nisam mislio da ću biti fizički sposoban za nešto ovakvo, ali nakon deset godina napornog rada moj put inspirirao je ljude iz kalendara i pružili su mi priliku da sudjelujem, rekao je Hacker.

Kalendar je postao prepoznatljiv ne samo po zgodnim vatrogascima već i po predivnim životinjama koje krase njegove stranice. Mačići, psići, koale i konji donose dodatnu toplinu ovim već voljenim izdanjima. Savršen je poklon za sve ljubitelje životinja i heroja koji posvećuju svoje živote spašavanju drugih.

Australski vatrogasci Foto: Profimedia

Provjerite zašto su muškarci u uniformama toliko zgodni ženama, a pogledajte i kako izgledaju zagrebački vatrogasci sa psima i macama iz Dumovca.