Ovu smo IT girl prije nekog vremena zamijetili na Instagramu. Njezin stil je uvijek pun pogodak, fotografije uvjerljivo prenose atmosferu (baš kao da govore), a mi smo sa svakom novom objavom sve više očarane lijepom i pametnom Pamelom Smoljanić, koja se na Instagramu krije iza nadimka @august_xvi.

Pamela uživa u svom influencerskom dijelu života i to se vidi iz svake fotografije. Ova diplomirana ekonomistica, uz puno radno vrijeme u jednoj zagrebačkoj marketinškoj agenciji, svoje slobodno vrijeme posvećuje spoju omiljenih hobija: fotografije, mode i pisanja. Sve to, uz ljubav prema lijepom, spaja na svom très chic Instagram profilu.

Pamela s pratiteljicama voli dijeliti ideje za outfite, kako za poslovne prilike, tako i za one privatne. Osim po istančanom smislu za lijepo kad se radi o odijevanju, Pamela je poznata i po svojoj dugoj kosi koja je uvijek njegovana, zdrava i blistava. Ponekad ispeglana, ponekad savršeno valovita, ali uvijek bujna, kako i priliči horoskopskoj lavici.

Pamela, koja je uvijek u toku sa svjetskim trendovima, odmah je prigrlila Instagram Reels i ovu zabavnu formu kratkih videa koristi i više nego uspješno. Tako je ovih dana sa svojim pratiteljicama podijelila kratki zabavni video i pokazala kako oblikuje valove u kosi koristeći Auto Curler Philips MoistureProtect. Zanimljivost, uređaj za uvijanje sve radi sam, a rezultat su savršene lokne kakve nosi Pamela, baš svaki put i to bez ikakve muke.

Ako volite lokne ili valove u kosi, Auto Curler će vas oduševiti – sam će vam ih napraviti i to za samo desetak minuta. Automatski uvijač je odličan izbor jer kovrče možete dobiti i na znatno kraćoj kosi. Pametni MoistureProtect senzori konstantno kontroliraju i prilagođavaju temperaturu zagrijavanja, a kosu još dodatno njeguju ionima. Zbog toga je kosa uvijek sjajna, zaglađena i zaštićena od isušivanja, bez obzira kakve kovrče odabrali.

Philips Luna Foto: PR

Kada ne nosi lokne, Pamela najčešće ima savršeno ispeglanu kosu. Tu se uvijek oslanja na svoj uređaj za ravnanje kose MoistureProtect koji savršeno izravnava kosu i čuva je od dodatnog isušivanja. Osim savršeno ravne kose, ova pegla daje i zdravi sjaj, a kosa zadržava svoju prirodnu vlažnost. Pamela nam je prenijela i najbolji savjet o kosi koji je čula: prije uvijanja ili ravnanja kosu je uvijek potrebno potpuno osušiti MoistureProtect sušilom za kosu koje pomaže zadržati prirodnu vlažnost kose i ne isušuje je.

Ako i vi želite imati frizuru koja izgleda kao iz salona, a da vaša kosa pritom ostane zaštićena od isušivanja i prekrasno sjajna, potražite više informacija o proizvodima za oblikovanje i njegu kose iz linije MoistureProtect i zablistajte kao Pamela.