Noodles je zaposlenica u korporativnoj tvrtki i voli zabušavati na poslu, ali njoj se to može oprostiti jer ona je – pas. Zahvaljujući svojim dogodovštinama u uredu postala je zvijezda društvenih mreža te na Instagramu ima milijun pratitelja.

Galerija

Noodles se voli srediti za posao, pa napravi i frizuru, slatko se odjene i stavi naočale, kojih ima u raznim bojama okvira. Naravno, to je sve gluma jer su njezini vlasnici osmislili koncept kako da svoju mezimicu učine zanimljivom i zabavnom njezinim pratiteljima na društvenim mrežama.

Noodles ima i prijenosno računalo za kojim "tipka", a više od obavljanja radnih zadataka voli se dopisivati s kolegama. Ta slatkica nije baš uzoran radnik jer je prečesto nema na poslu, pa su je čak neke kolege cinkale, te je završila na razgovoru u ljudskim resursima!

U HR-u su joj pokazali debeli fascikl u kojem su dokumentirani njezini izostanci s posla, neki se čine i dosta "mutni".

"Ona je anđeo": Upoznajte psića Lunu koja misli da je u prošlom životu bila čovjek

No Noodles to ne sprječava da bude najslađi korporativni pas, a ona i sama priznaje da je iscrpljujuće petkom se praviti da si zaposlen.

Budite sretni što je uopće došla na posao, stali su u Noodlesinu obranu njezini pratitelji na Instagramu.

Ovoj slatkici i zabušavanje na poslu može se oprostiti, a moramo je pohvaliti jer zagovara korištenje proizvoda koji nisu testirani na životinjama, kako piše na njezinu profilu na Facebooku.

Preslatka Noodles zvijezda je društvenih mreža - 1 Foto: Facebook Noodles

Upoznajte Doru, terapijskog psa koji pomaže malim pacijentima u KBC-u Split

Upoznajte labradoricu Lunu, terapijskog psa koji pomaže djeci u bjelovarskoj školi