Treba li vam nešto da vas oraspoloži, vjerujemo da bi u tome mogao pomoći Instagram profil Luna The Mini Cockapoo na kojem više od 428 tisuća pratitelja prati dogodovštine preslatkog psića Lune i njezina vlasnika Jareda.

Luna, trogodišnja ženka pasmine mini cockapoo, postala je mega pseća zvijezda nakon što je njezin vlasnik Jared na Instagramu objavio video u kojem pita svoju ljubimicu je li u prošlom životu bila čovjek. Luna kao da se zamisli nad pitanjem, pogleda u Jareda pa energičnim pokretom šape kao da odgovori: Da, bila sam!

Čini li se to samo meni ili je ona upravo pokušala reći da, komentirao je jedan Lunin pratitelj.

Mislim da je Luna u prošlom životu bila anđeo i da još uvijek jest, poručio je drugi.

Video psa koji misli da je u prošlom životu bio čovjek oduševio je društvene mreže, a mnogi su tada i prvi put upoznali preslatku Lunu i njezinog simpatičnog gazdu koji, kako se čini, obožava svoju mezimicu, a i ona njega.

Jared i Luna sa svojih 428 tisuća pratitelja na Instagramu dijele svakodnevne simpatične dogodovštine. Nerazdvojni dvojac tako skupa gleda filmove, igra karte, vozi se u automobilu, a Jared je čak jednom odglumio i da zove Luninog dečka, kao pravi brižni tata. Luna ima i svoju najdražu igračku, a to je plišani medvjedić Winnie the Pooh.

Jared se itekako trudi da njegova ljubimica uživa u životu i da im je svaki dan zabavan, a njegovi duhoviti, simpatični videi mnogima uljepšavaju svakodnevicu.

Pasmina cockapoo nastala je križanjem pudlice i engleskog koker španijela, a njezin izgled medvjedića u tren oka osvaja srca ljubitelja pasa. Cockapoo je po karakteru mješavina tih dviju pasmina, prijateljski su nastrojeni psi te se izrazito vežu uz vlasnika. Znaju biti prilično tvrdoglavi, no uz dosljednost i predanost vlasnika može ih se lijepo odgojiti, pa čak i kada je riječ o početnicima.

Upoznajte Doru, terapijskog psa koji pomaže malim pacijentima u KBC-u Split Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 13 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 15 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 14 +12 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 12

Elegantni psi vitkih nogu i plavih očiju možda su i najveći šarmeri među svim pasminama Vajmarski ptičar Vajmarski ptičar Vajmarski ptičar +11 Vajmarski ptičar

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju