Bez obzira na to jeste li ljubiteljica ležernih izdanja i tenisica ili potpetica i ženstvenih komada, u proljetnoj kolekciji Planet obuće pronaći ćete model za sebe. A kako ih i uz što kombinirati, pokazale su modne blogerice i influencerice na drugoj Instagram story reviji.

 

Galerija

Tenisice, štikle i balerinke raznolikih boja, trendovskih modela u stilovima od okruglog do špica – sve to prezentirala je Planet obuća na drugoj Instagram story reviji, koja je održana u društvu blogerica i influencerica u prekrasnom proljetnom uređenju krova najvišeg nebodera u Hrvatskoj. Cijeli ugođaj upotpunio je i saksofonist Jakša Jordes uz pratnju DJa.

Ovaj put nove cipele prošetale su i predstavile infleuncerice Željka Molnar, Marija Nikšić, Ana Karadžole, Lidija Šeatović i Gabriela, a njima se pridružila i Lidija Lešić, kojoj je ovo bilo posebno uzbudljivo jer je prošlo pet godina otkada je zadnji put nosila reviju.

 

Druga Instagram story revija Planet obuće, kolekcija za proljeće ljeto Foto: Danijela Šola Kušec

Svaka od njih pridonijela je eventu svojim karakterističnim outfitom i stilom noseći na nogama trendi modele cipela iz nove kolekcije Planet obuće za proljeće i ljeto.

''Bilo je fora na ovom rooftopu u Zagrebu u udobnoj obući prošetati među Instagram curama'', kazala je Lidija Lešić te dodala da je iz nove Planet obuće kolekcije već izabrala najdraže cipele: ''Svi su modeli jako lijepi, udobni i nosivi. Danas sam nosila cipele moderna uzorka na poprilično visokoj potpetici koje su bile jako udobne. Trenutačno nosim malo niže petice za svaki dan – genijalne su, jako sam zadovoljna novom kolekcijom.''

Druga Instagram story revija Planet obuće, kolekcija za proljeće ljeto Foto: Danijela Šola Kušec

Ana, Marija, Željka i Lidija samo su neke od blogerica koje su prepoznale brendove Planet obuće pa im ovom prilikom nije bilo teško stati u ulogu modela. ''Nadam se da je bilo dobro, u svakom slučaju jako sam uživala. Zaista mi nije bio problem izabrati cipele za današnju reviju jer je izbor zaista velik'', kazala je Lidija Šeatović.

Revija se u cijelosti mogla pratiti uživo i sa Instagram storyja Planet obuće, a online ju je pratilo mnoštvo gledatelja koji su na ovaj jedinstveni način mogli iskusiti atmosferu revije, a istovremeno dobiti ekskluzivni uvid u novu kolekciju i mogućnosti kombiniranja lookova.

Druga Instagram story revija Planet obuće, kolekcija za proljeće ljeto Foto: Danijela Šola Kušec

''Kao dokaz dvadesetogodišnjeg postojanja hrvatskog maloprodajnog lanca obuće, prezentirali smo novu proljetnu kolekciju naših domaćih brendova. Izuzetno nam je zadovoljstvo da smo drugi put organizirali Instagram story reviju u prisustvu najpoznatijih influencerica današnjice koje su prepoznale kvalitetu brendova Planet obuće'', kazala je Nikolina Turčić, zamjenica generalnog direktora Planet obuće.

Osim modnih influencerica koje su nosile reviju, u publici su se našla mnoga druga poznata lica s Instagrama, poput Ivane Blažoti Mijoč, Korane Marović i Donne Lugonja Petković. ''Prefora mi je taj koncept. Cure su se super snašle s obzirom na to da su sve amaterke. Modeli su bili prekrasni. Tenisice su mi jako lijepe i ove sandalice s animal printom. Baš su nekako moj stil'', zaključila je Donna.

Druga Instagram story revija Planet obuće, kolekcija za proljeće ljeto Foto: Danijela Šola Kušec

Planet obuća organizirajući prvu Instagram reviju prošle godine započela je novi trend, koji je sada uspio potvrditi njezinu vrijednost, ali i važnost u suvremenim metodama i načinima pristupa svojim kupcima i pratiteljima pomičući granice različitih medija te stvarajući modnu fuziju prilagođenu novoj online generaciji.