Prirodno lice bez jedne jedine bore u 50. godini života? Nemoguće, ako pitate plastične kirurge. Oni se slažu da je to moguće postići jedino uz njihovu pomoć. Botoks, hijaluron, zatezanje lica - to su samo neke od intervencija koje brišu bore s lica.

Galerija



Međutim, 49-godišnja Nicole Kidman, glumačka diva koja se može pohvaliti savršeno glatkim licem, tvrdi da nije podlegla čarima plastične kirurgije i botoksa.

Točnije, otkrila je da je samo jednom probala botoks i onda odustala od njega, ali vodeći svjetski plastični kirurzi tvrde kako je očito da ipak ne govori istinu.

Glumica i plesačica Jenna Dewan Tatum unatoč drugačijem nosu nikada nije potvrdila da je bila na korekciji, a u intervjuima uvijek ističe kako izgled svog lica može zahvaliti - zdravoj prehrani. Operaciju nosa nikad nije potvrdila ni Blake Lively.

test

Tko je bolje prošao? 15 supermodela koji (ni)su htjeli zaustaviti vrijeme korekcijama lica

Jedan od recentnijih primjera velike promjene u izgledu zasigurno je Kylie Jenner. Iako je očito da je korigirala nos i usne, ona opovrgava te navode i ne priznaje kako su njezine promjene djelo plastičnih kirurga. Isto vrijedi i za njezinu sestru Kim Kardashian, koja ne priznaje odlazak pod nož, te prijateljicu Bellu Hadid.

Nicole Kidman Foto: Getty Images