Prirodno lice bez jedne jedine bore u 50. godini života? Nemoguće, ako pitate plastične kirurge. Oni se slažu da je to moguće postići jedino uz njihovu pomoć. Botoks, hijaluron, zatezanje lica - to su samo neke od intervencija koje brišu bore s lica.

Galerija Blake Lively Kylie Jenner Bella Hadid +1 Nicole Kidman

Međutim, 49-godišnja Nicole Kidman, glumačka diva koja se može pohvaliti savršeno glatkim licem, tvrdi da nije podlegla čarima plastične kirurgije i botoksa.

Točnije, otkrila je da je samo jednom probala botoks i onda odustala od njega, ali vodeći svjetski plastični kirurzi tvrde kako je očito da ipak ne govori istinu.

Glumica i plesačica Jenna Dewan Tatum unatoč drugačijem nosu nikada nije potvrdila da je bila na korekciji, a u intervjuima uvijek ističe kako izgled svog lica može zahvaliti - zdravoj prehrani. Operaciju nosa nikad nije potvrdila ni Blake Lively.

Slika nije dostupna test

Slika nije dostupna Tko je bolje prošao? 15 supermodela koji (ni)su htjeli zaustaviti vrijeme korekcijama lica

Jedan od recentnijih primjera velike promjene u izgledu zasigurno je Kylie Jenner. Iako je očito da je korigirala nos i usne, ona opovrgava te navode i ne priznaje kako su njezine promjene djelo plastičnih kirurga. Isto vrijedi i za njezinu sestru Kim Kardashian, koja ne priznaje odlazak pod nož, te prijateljicu Bellu Hadid.

Nicole Kidman Nicole Kidman (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju