Božićno drvce simbol je blagdana koji za mnoge ima veliku važnost, pa svoje drvce žele okititi i prije Badnjaka kako bi što duže uživali u njemu. I naše čitateljice svoje su domove ukrasile božićnim jelkama i s nama podijelile blagdanski ugođaj u svoja četiri zida.

Najljepše je ono božićno drvce koje okitimo po vlastitom ukusu, baš onako kako sami želimo i kako nam se sviđa. Uz malo mašte tako nastaju predivno okićena drvca koja u domu stvaraju posebno topao i svečani ugođaj. Bogato ukrašena jelka očarat će svakoga, a ove godine veliki su trend i ruže od tkanine, koje će jelki dati dozu romantike i nježnosti.

Lampica nikad previše, pa i u domovima naših čitateljica ima borova ukrašenih s čak tri kompleta lampica, koje se raskošno svjetlucaju i čine blagdane još čarobnijima.

Božićna drvca naših čitateljica zaslužuju da ih se vidi, oduševile ste nas koliko su lijepa i posebna, svako na svoj način, pa smo ih skupili na jednom mjestu kako bismo svi zajedno uživali u njima. Drage naše, hvala vam na fotografijama vaših predivnih božićnih drvaca koje ste podijelile s nama i sretni vam blagdani!

Pogledajte i:

Ima posebnu čar: Stil kićenja božićnog drvca koji vlada ovih blagdana

Opet ste nas oduševile! Božićna drvca naših čitateljica koja izgledaju čarobno