Običaj kićenja božićnog drvca ima posebnu čar, a pogled na okićenu jelka uvijek nam razdraga srce i stavi osmijeh na lice. Dok se jedni drže već provjerenog stila kićenja bora s kojim su zadovoljni, drugi vole isprobavati više stilova i svoju jelku svake godine ukrasiti drugačije.

Galerija Stil kićenja božićne jelke koji vlada ovih blagdana - 13 Stil kićenja božićne jelke koji vlada ovih blagdana - 8 Stil kićenja božićne jelke koji vlada ovih blagdana - 7 +11 Gusto okićena drvca na kojima gotovo da ni nema mjesta za još jednu kuglicu veliki su trend ovih blagdana

A jedan stil kićenja božićnog drvca ove je godine naročito popularan i mnogi se na društvenim mrežama vole pohvaliti sa svojim jelkama okićenima kao iz filma. Riječ je o gusto okićenim drvcima na kojima gotovo da ni nema mjesta za još jednu kuglicu. Naravno, za takvo ukrašavanje jelke potrebno je i drvce s gustim granama pa je to preduvjet da biste imali najtraženije božićno drvce ovih blagdana.

Stil kićenja božićne jelke koji vlada ovih blagdana - 14 Gusto okićena drvca na kojima gotovo da ni nema mjesta za još jednu kuglicu veliki su trend ovih blagdana (Foto: Shutterstock)

Takva drvca izgledaju vrlo romantično, bez obzira na to u kojoj boji ga okitili. Najpopularnije su ružičaste i pastelne nijanse, no jednako lijepo i raskošno izgledaju i u srebrnoj, plavoj, zlatnoj i crvenoj boji. Naravno, boje možete kombinirati, kao i vrste ukrasa, a ove sezone pravilo je da je više više, tako da s ukrasima ne možete pretjerati i neka slobodno bude šareno i bogato.

Stil kićenja božićne jelke koji vlada ovih blagdana - 4 Najpopularnije su ružičaste i pastelne nijanse (Foto: Shutterstock)

Također, popularni su nostalgični ukrasi, licitarska srca, salon bomboni pa neka i ovi ukrasi iz djetinjstva budu dio vašeg blagdanskog dekora.

Pročitajte više o kićenju božićnog drvca i blagdanskom dekoriranju:

Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 6 Božić u plavom: Ideje za uređenje doma u podcijenjenoj blagdanskoj boji

Božićna drvca čitateljica Zadovoljne izgledaju čarobno Opet ste nas oduševile! Božićna drvca naših čitateljica koja izgledaju čarobno

Srebrna boja kao dio blagdanskog dekora Srebrni Božić: Divne ideje za uređenje doma u omiljenoj blagdanskoj boji

Ružičasti Božić Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma

Ideje za kićenje božićnog drvca za one koji imaju mačku - 5 Ideje za kićenje božićnog drvca koje će spasiti vlasnike mačaka

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju