Cindy Crawford na svojem profilu na Instagramu rado bilježi trenutke iz privatnog života. Sa svojim obožavateljima podijelila je i trenutak s ljetnog odmora.

Galerija

Ljepotica stara 53 godine objavila je na svojem profilu na Instagramu vlastitu fotografiju u tamnocrvenom bikiniju, ljetnom šeširu i sunčanim naočalama te uz nju napisala: Malo svjetlosti s jezera.

Neposredno nakon objave počeli su pljuštati komentari sa svih strana. I dok je većina hvalila njezin izgled ističući kako izgleda isto kao na vrhuncu manekenske karijere, bilo je i onih koji su ustanovili da je neprimjereno objavljivati takav sadržaj na Instagramu.

Prestara si za ovo, napisao je jedan komentator, dok su je drugi optužili da se namjerno šepuri te ističe svoje tijelo.

Cindy Crawford blagoslovljena je dobrim genima, no također ulaže mnogo vremena i truda u svoj izgled. Izbjegava jesti kaloričnu hranu poput slatkiša, rafiniranih ugljikohidrata i procesirane hrane. S osobnim trenerom vježba barem tri puta tjedno, a velika je ljubiteljica i plivanja.

Još se nikad nisam probudila s mišlju, joj, stvarno želim danas vježbati,
priznala je u svojem intervju magazinu InStyle te dodala da svejedno vježba jer se od toga osjeća dobro. Sama spoznaja da sam jaka ima velik utjecaj na moje mentalno zdravlje.

Ne čudi stoga što slavna manekenka nije reagirala na negativne komentare na Instagramu. U njezinu obranu, pak, stali su brojni obožavatelji.

S tijelom poput ovoga godine su nevažne, napisala je jedna dama, a druga je zaključila da bi mrzitelji bili presretni da izgledaju poput Cindy Crawford u bilo kojoj životnoj dobi. Blistaš, zaključili su.

Što vi mislite?

Pogledajte i 12 legendarnih diva koje dokazuju da kupaći kostimi vole obline:

12 legendarnih diva koje dokazuju da kupaći kostimi vole obline