Princ William ovih dana ne prestaje privlačiti pažnju jednom promjenom u izgledu koja je mnoge oduševila, a svaka nova fotografija dokazuje da je donio itekako dobru odluku.

Galerija

Da su muškarci s bradom ženama privlačni i zanimljivi i mnoge se dame za takvim muškarcima okreću na cesti, to već jako dobro znamo. Ima nešto u tom licu koje nije potpuno glatko, malo je grublje i markantnije. Barem tako tvrde ljubiteljice brade, što one trodnevne, što duže.

Princ William tako odnedavno također nosi bradu, onu kraću, od nekoliko dana, a da mu pristaje odlično i daje na šarmu, slažu se mnogi.

Nedavno je posjetio je The Sovereign's Parade u vojnoj školi u Cranwellu gdje se svečano obratio časnicima koji su diplomirali. Odjenuo je svečanu odoru, ali svi su primijetili veliku promjenu na njemu koja je uz prigodnu odoru još više došla do izražaja i navela mnoge da pomisle kako William nikad nije bio zgodniji.

Princu Williamu brada odlično stoji Foto: Profimedia

Njegovom vanjskom zračenju ne pridonosi samo brada, već sigurno i sreća i olakšanje nakon što je njegova supruga Catherine uspješno završila s kemoterapijom, a tu su vijest objavili u emotivnom obiteljskom videu.

Princ sada nastavlja sa svojim obavezama, a novi imidž za koji se pritom odlučio stvarno mu dobro stoji jer nam mnogi slavni muškarci doista puno bolje izgledaju s bradom.

Princu Williamu brada odlično stoji Foto: Profimedia

Jesu li stvarno zgodniji s bradom? Poznati Hrvati za kojima bi se većina žena okrenula na cesti