Lepršave haljine napravljene od udobnih tkanina iznimno su poželjni komad garderobe u toplijem dijelu godine. Ne čudi, stoga, što nove proljetne kolekcije obiluju baš takvim modelima.

U proljeće su posebice popularne lepršave haljine mini, midi i maksi kroja koje klize niz tijelo i dopuštaju koži da diše. Na raspolaganju je sve od podatne svile i satena, preko viskoze do uvijek dragog pamuka.



Najlakše se kombiniraju jednobojne haljine ravnog kroja – bez obzira na to želite li ih spariti s udobnim tenisicama ili vrtoglavim potpeticama. Odvažnije dame odabrat će modele u jarkim bojama u kojima je teško ostati nezamijećen.



Teško je zamisliti proljetnu sezonu i bez haljina s cvjetnim uzorkom. Odabrati možete upečatljive i predimenzionirane cvjetove, koji vizualno proširuju figuru, ili pak one decentnije, koji imaju suprotan učinak.

Brzo se prodaju: Hit štikle s ASOS-a idealne za ulazak u proljeće

Od 149 kuna: 10 modela štikli iz novih kolekcija zbog kojih se veselimo proljeću

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 dužih haljina iz proljetnih kolekcija koje se mogu pronaći po cijeni od 139 do 1355 kuna.