Glumica koja je ponosna vlasnica jednog od najboljeg tijela u Hollywoodu pokazala je kako, baš poput svake žene, i ona ima celulit. Tvrdokorni neprijatelj napada i najupornije, a u njezinom slućaju glavni krivac je nespretni ulazak u auto

Cameron Diaz u New Yorku promovira posljednji, četvrti nastavak filma o zelenom čudovištu Shreku, 'Shrek Forever After' u kojem je posudila glas princezi Fioni.

Blistavi osmijeh i odlično raspoloženje glumica izgleda može zahvaliti obnovljenoj vezi s Justinom Timberlakeom, s kojim snima film 'Bad teacher'. Izvori bliski glumici i glazbeniku tvrde kako oboje ovaj put misle ozbiljno.

Zadovoljna Cameron je na zeleni tepih stigla odjevena u jednostavnu crnu haljinu koja je otkrila samo njezine gležnjeve, ranije tijekom dana, prilikom susreta s obožavateljima pokazala je malo previše.

Najtvrdokorniji ženski neprijatelj napao je i Cameron Diaz.

Glumica koja ima jedno od najljepših tijela u Hollywoodu i to zahvaljujući samo dobrim genima, zdravoj prehrani i vježbanju pokazala je kako ni nju nije zaobišao najtvrdokorniji ženski neprijatelj celulit.

Odjevena u kratku plavu haljinu na točkice, prilikom ulaska u auto Cameron se previše sagnula i otkrila narančinu koru na bedrima.

Savršeno oblikovano tijelo pokazala je u nastavku filma 'Charlijevi anđeli' u kojem je glumila uz jednako atraktivnu 47-godišnju Demi Moore, no za razliku od nje, Cameron nije uložila 200 tisuća funti kako bi zablistala.