Demi Moore je još jednom pokazala svoje savršeno tijelo u 47. godini i to na naslovnici britanskog Ellea. Progovorila je o svojoj opsesiji izgledom, spomenula još jednu trudnoću i spretno izbjegla odgovor na pitanje o plastičnim operacijama

Demi Moore je snimila naslovnicu za svibanjsko izdanje britanskog Ella. Pozirajući u grudnjaku i korzetu otkrila je kako je u 47-oj godini konačno zadovoljna svojim izgledom i tijelom.

Glumica za čiji su izgled navodno zaslužni estetski zahvati i skupi tretmani priznala je kako je opsjednuta svojim tijelom te je sama sebi postavila vrlo visoke kriterije kada je u pitanju izgled.

'Pokušavala sam ovladati svojim tijelom i izgledom, no iako sam nekoliko puta uspjela promjene su bile privremene i na kraju mi nisu donijele sreću', rekla je Demi za britanski Elle.

Glumica koja izgleda savršeno rekla je kako je sve krenulo na bolje tek kada je prestala razmišljati o svom izgledu.

'Ironično je to što kada sam odustala od pokušaja da dominiram tijelom, u tome uspjela i postala uistinu zadovoljna svojim izgledom', priznala je.

Na pitanje je li se podvrgnula plastičnim operacijama Demi nije dala konkretan odgovor, no potužila se kako ju boli toliko zanimanje javnosti za njezin izgled.

'Iritira me što ljude najviše zanima koliko sam novaca potrošila na zahvate, tko zna možda ćete i vi jednog dana otići pod nož', rekla je i ostavila ovo pitanje otvoreno.

Demi koja još uvijek nije odustala od trudnoće te ponovnog majčinstva priznala je kako se slikala gola za naslovnicu Vanity Faira samo kako bi pomakla granice i dokazala kako žena može biti majka i žena s karijerom u isto vrijeme.

>> Retuširana Demi Moore u haljini od 75 tisuća kuna

>> Koja je tajna sreće Demi i Ashtona?

Ona i suprug Ashton Kutcher planiraju proširiti svoju obitelj, a iako ima 47. godina Demi je spremna za još jednu trudnoću.

'Ashton je odličan otac mojim kćerima pa sam sigurna da kad se dogodi, to putovanje će za nas dvoje biti nevjerojatno iskustvo', rekla je.