Madonna je nakon filmskog festivala u Veneciji svoj redateljski uradak 'W.E.' predstavila ljubiteljima filmske umjetnosti okupljenima u Torontu. Iako film nije dobio dobre kritike kraljica popa privukla je medijsku pažnju, a ono što je svima upalo u oči tijekom press konferencije te projekcije filma o Wallace Simpson je besprijekorno i zategnuto lice 54 godine stare pjevačice

Dvije odjevne kombinacije te sjajno i zategnuto lice epilog su Madonninog predstavljanja na filmskom festivalu u Torontu. Pjevačica koja se okušala kao redateljica po drugi puta nije naišla na dobre kritike struke, a njezin film 'W.E.' pohvalili su samo zbog odličnih kostima.

Na press konferenciju stigla je odjevena u crveni kardigan s puf rukavima i crnu usku suknju naglašenu remenom, a za projekciju
filma u Torontu Madonna je odabrala crnu haljinu Toma Forda s prozirnim rukavima i gornjim dijelom te minimalistički make up te cipele Briana Atwooda Ferragamo torbicu i nakit Neila Lanea.

Obje kombinacije je začinila jarko crvenim ružem koji je dodatno naglasio zategnuto lice bez bora.

Izgleda kako 54 godine Madonni nisu prepreka za odličan, no zategnut izgled. Lice bez ijedne bore te koža poput dvadesetogodišnjakinje možda su ipak malo previše.