Vrućine s kakvima se nosimo i u Hrvatskoj nisu ništa manje u New Yorku koji je jučer bilježio preko 34 Celzijeva stupnja. Dok su jedni tražili spas u klimatiziranim prostorima i močenjem nogu u gradskim fontanama, drugi su u znak ljetnog solsticija vježbali jogu na Time Squareu. Katie Holmes se nije pridružila niti jednima od njih, već je obavljala dnevne zadatke po gradu u najužim mogućim trapericama

Vrućine su posljednjeg dana proljeća zabilježili mnogi američki velegradovi poput New Yorka u čijim su parkovima mnogi pronašli spas od sunca i sparine.

>> Udobne trapezice istisnule preuske traperice

No, kako je Velika jabuka živa i aktivna u svim vremenskim uvjetima na stotine zaljubljenika u jogu na poznatom trgu Time Squareu dočekalo je ljetni solsticij vježbajući popularnu istočnjačku vještinu.

>> Sasvim drugačije izdanje Katie Holmes

U blizini je svoje dnevne obaveze obavljala Katie Holmes koju visoka temperatura nije obeshrabrila da odjene najuži model traperica. Model koji djeluje kao da je doslovce naslikan na njezinom tijelu savršeno je ocrtao njezine noge oblikovane redovitim trčanjem.

Uz pamučnu bluzu crvenog etno motiva izgledala je udobno u svojoj koži, bez obzira koliko bila stiješnjena 'skinny' modelom traperica.