Angelina Jolie sa svoje dvije prekrasne djevojčice, Shiloh i Zaharom iz Londona krenula prema Los Angelesu kako bi cijela obitelj barem nakratko bila na okupu. Nepotpuni dio ženske strane obitelji Jolie/Pitt spremno je izabrao samo praktičnu i udobnu odjeću, a Shiloh i dalje fura svoj dječački stil

Premda Shiloh ima tek četiri godine, već je itekako svjesna svojih modnih izbora te ne dopušta da se roditelji Brad Pitt i Angelina Jolie mješaju u izbor frizure i odjeće.

Zato se prozvala John, tražila od mame da skrati kosu i odjeću isključivo namijenjenu dječacima. Hlačice, šeširi i blejzeri s povremenim piratskim modnim dodatkom mama Angie nazvala je 'crnogorskim' stilom.

Tim je opisom iznenadila i zbunila mnoge modne kritičare koji su pokušali dokučiti što je glumica time mislila. No, koji god on bio ona ga smatra luckastim i pomalo boemičnim.

'Dopuštamo joj da izrazi svoje mišljenje od najranije dobi. Tako je potičemo da samostalno i bez straha kroči dalje kroz život. Ona se sada želi odijevati poput dječaka i biti poput svoje braće' objasnila je oskarovka.

Dodala je kako svoju djecu prije svega žele naučiti da budu dobri ljudi.

>> Dok Suri nosi štikle, Shiloh želi biti dječak

>> Zubić vila posjetila obitelj Jolie-Pitt

'Kada putujem u ugrožena područja djeci objasnim gdje idem i zašto pakiram hranu i prijenosne svjetiljke. Oni se onda spremno uključe u pakiranje. Mislim da tako mogu više naučiti o svijetu u kojem živimo' dodala je Angelina.