Prema mišljenju časopisa People koji svake godine donosi listu najljepših osoba na svijetu ove je godine na sam vrh zasjela glumica koja će uvijek nositi zasluženi nadimak zgodna žena, Julia Roberts

42-godišnja Julia Roberts se ovom laskavom titulom okitila već četiri puta, a i danas kada je prešla četrdesetu, žena s najljepšim holivudskim osmijehom je još uvijek na vrhu.

>> Julia Roberts: Zgodna žena bježi od sapuna

Majka je petogodišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa i dvogodišnjeg Henryja te uživa u sretnom obiteljskom životu.

Njezin kolega George Clooney tvrdi - njezina ljepota nema veze s time kako izgleda, već s onime što ona je!

Na drugom mjestu je seksi 30-godišnji Channing Tatum koji se proslavio dramom 'Dear John' u kojoj glumi s mladom Amandom Seyfried, a iza njega na listi se nalaze dvije glumice.

Treće mjesto na listi magazina People je zauzela prekrasna Zoe Saldana koja je naučila tajnu kako zablistati u svakoj prigodi, a to je uvijek prilikom poziranja imati barem jednu ruku položenu na struku.

Iza nje na četvrtom mjestu je seksepilna 25-godišnja Scarlett Johansson.

Peto mjesto je zauzeo skroman i jako seksi Jake Gyllenhaal koji se najbolje osjeća nakon maminog ručka i dana provedenog s obitelji.

>> Nabildan, gol i seksi Jake Gyllenhaal

41-godišnja Jennifer Aniston je zauzela šesto mjesto, na sedmom je latino ljepotica Sofia Vergara, slijede ju Bradley Cooper, Katy Perry i na desetom Amanda Seyfried.

Ostale ljepotice i ljepotani na Peopleovoj listi

11. Justin Bieber

12. Julianna Margulies

13. Kevin MCKidd

14. Jennifer Lopez

15. Isaiah Mustafa

16. Jessica Szohr

17. Robert Pattinson