Povlašteni položaj kojeg djeca poznatih, bogatih i slavnih uživaju od malih nogu dolazi i sa svojom cijenom. To dokazuje i malena Suri Cruise, obasipana svime što djevojčica može poželjeti. No, način života koji su joj izabrali njezini roditelji ponekad zasjenjuje činjenicu da je ona tek dijete koje u suze može natjerati zaboravljena dekica

Garderoba čija se vrijednost procjenjuje ne stotine tisuća kuna te maleni trkaći automobil izrađen samo za nju tek je vrh ružičastog dvorca u kojem živi petogodišnja Suri Cruise.

Ispunjavanje svake njezine želje, pa i one da već od treće godine nosi cipele na potpeticu te izlasci u vrijeme kada bi odavno trebala slatko spavati nisu uvijek nailazile na odobravanje.

Njezini roditelji Katie Holmes i Tom Cruise htjeli su da malena radi samo ono što i kako želi, no unatoč tome Suri je na njujorškom heliodromu briznula u plač zbog nečega sa čime se mogu poistovjetiti sva djeca, ali i odrasli u prisjećanju na dane djetinjstva.

>> Što je naljutilo najpopularniju djevojčicu?

>> Suri Cruise: Mala princeza u kupaćem kostimu

Naime, u automobilu je zaboravila svoju omiljenu dekicu te je niti lutke u njezinom naručju niti u majčinim rukama nisu uspjele utješiti. Tu prestaje svaka sličnost s 'običnom' djecom jer je član osoblja otrčao do auta i malenoj vratio njezinog mekanog 'prijatelja'.