Bivša manekenka i vlasnica modne agencije Tamara Roglić nakon problema i fizičkog obračuna s bivšim dečkom se povukla s javne scene. Za Red Carpet se raspričala o nestanku Martine Horvat te o seksu i prostituciji u manekenskim vodama

Tamara Roglić, bivša manekenka i vlasnica modne agencije 'Tarol', na sudu je svjedočila o nestanku Martine Horvat koja je kao model radila u Tamarinoj modnoj agenciji.

'Nakon što se vratila iz Pariza, Martina i ja popile smo kavu. Ispričala mi je kako je upoznala Franka Leboeufa bivšeg nogometaša francuske reprezentacije i izgledala je zaljubljeno.

Planirala je povratak u Francusku gdje ju je već čekao posao', izjavila je bivša manekenka u intervjuu za IRed Carpet.

Dodala je i kako je Martina imala problema s bivšim dečkom Sašom Leskovčaninom i da ga se bojala, te da Martina sigurno ne bi tek tako otišla.

I Tamara je imala problema s dečkom Borisom Mamićem zbog kojeg je s ozljedama završila u bolnici, ali još uvijek su zajedno i kaže kako je sve to sada iza njih.

Tamara se osvrnula i na sve češće povezivanje manekenstva i prostitucije te seksa na modnim revijama izjavivši kako je to gotovo nemoguće jer u modnom svijetu vlada gay populacija.

Više u Red Carpetu.