Ava Karabatić u igri s Barbikama, hrvatske manekenke posvuduše pohrlile na Jadran, Kosmač botoksom ubio sve osjećaje, a bikini Maje Cvjetković proglašen je najružnijim ikad viđenim. Sve to i još puno više donosi Fashion Guru

Ljeto je izmamilo poznata lica u noćni život i na plaže što je Fashion Guruu osiguralo materijala za komentiranje.

Nova pjevačka zvijezda Ava Karabatić poznatija kao klon Simone Gotovac svojim nastupom u pink haljinici podsjetila je na dvanaestogodišnjakinju na rođendanskoj zabavi.

Nakon ovog nastupa gotovo je nemoguće zamisliti kako će Ava uskoro magistrirati, no možda je riječ o magisteriju lakiranja noktiju, sakupljanja salveta ili oblačenju Barbie lutkica.

Za razliku od Ave, Slađa je napokon zapjevala narodnjake s elementima trash- pop zvuka i sintesajzera, a za nastup je stavila nove jeftine ekstenzije.

Manekenke su krenule na ljetna druženja po Jadranu, a među njima su se našle vječne posvuduše Stefani Hohnjec, Dvina Meler i Aleksandra Grdić, Društvo im je radio Boris Kosmač, koji se od botoksa više ne može niti nasmijati.

I dok Štefica svake godine smanjuje grudi za jedan broj, Alex ih uredno povećava, a mijenja ih češće nego odjeću.

Fashion Guru izabrao je top 5 bikinija među kojima su se smjestile Maja Cvjetković s kombinacijom parea i kupaćeg kostima koja je proglašena za najružniju ikad viđenu u Hrvatskoj te Nina Morić čiji je bikini, ako se to tako može nazvati, jedva pokrio najosnovnije dijelove tijela.

Više u Red Carpetu.