Poznate žene znaju kako će pažnju privući ispravnim odabirom odjeće među kojima je sigurna karta uvijek mala crna haljina. To znaju i Victoria Beckham te Eva Longorija koje su odabrale taj kultni odjevni predmet, ali sasvim različitog looka

Da mala crna haljina može izgledati savršeno u svim prigodama dokazale su i ove dvije ljepotice.

Victoria Beckham i Eva Longoria pozirale su fotografima ističući sve svoje atribute, no teško je odrediti koja je ljepša jer 'svaka ima svoj faktor'.

Mršava Victoria se trudi u svakom trenutku izgledati savršeno, a dokaz su brojne paparazzi fotografije na kojima još nikad nije uhvaćena neuredna ili nespremna.

Pojavivši se na modnom eventu u Londonu u ultrakratkoj haljinici s potpisom Giles Deacon gospođa Beckham je izgledala seksi.

Crna kratka futuristička haljinica istaknula je njezinu njegovanu liniju, a u crnim čizmama do iznad koljena na ultra visoku petu njezine vitke noge još su više došle do izražaja.

S druge strane, na premijeri broadwayskog hit mjuzikla 'In the Heights' prekrasna Eva plijenila je pažnju prisutnih blistajući u uskoj crnoj toaleti.

Jednostavan kroj haljine do koljena upotpunjen crnim štiklama naglasio je besprijekoran oblik njezinog tijela, a zalizana punđa je dodatno istaknula baršunasti ten i lijepe crte lica atraktivne glumice.

>> Victoria odvažno raskopčala haljinu

>> VIDEO: Koja je više seksi - Victoria ili Longoria?

Victoria i Eva jedne su od najatraktivnijih holivudskih ljepotica a već su imale priliku raditi zajedno i to u reklami za LG mobitel u kojoj su svojim seksepilom oduzimale dah.