Američka pjevačica Alicia Keys uvijek je odskakala u glazbenom svijetu zahvaljujući svojoj senzualnoj 'zadimljenoj' boji glasa, ali i tijelu s oblinama koje je od početka karijere ponosno nosila. Svoju putenu figuru istaknula je na sinoćnjoj košarkaškoj utakmici na koju je došla u crnoj minici i vrtoglavo visokim štiklama

'Ona je komad i pol', sigurno se moglo čuti sinoć ispred i u njujorškom Madison Square Gardenu gdje je američka pjevačica Alicia Keys došla gledati košarkašku utakmicu.

Naravno, te riječi bile su upućene 34-godišnjoj Aliciji koja je za ovaj sportski događaj odjenula kombinaciju koja je do maksimuma istaknula njenu putenu figuru. Alicia je privlačila poglede u crnoj minici sa svjetlucavim detaljima, crnim najlonkama i štiklama toliko visoke potpetice da u njima zaista treba znati hodati. Izuzetno seksi styling 'ublažila' je komotnom tamno plavom jaknom.

Mama dvojice sinove, Egypta i Kasseema koje ima sa suprugom Swizzom Beatzom, nije skidala osmijeh s lica, a zašto i bi kad izgleda senzacionalno!