Raquel Mauri na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je podijelila i jednu skladnu street style kombinaciju idealnu za zimu u nešto toplijim krajevima.

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici

Plisirane suknje nose se već dugi niz godina i odbijaju izaći iz mode. Ovaj zvonolik model suknje s naborima koju je proslavio japanski dizajner Issey Miyake laska ženskom tijelu jer vizualno smanjuje struk. Ne čudi stoga što ga obožavaju brojne dame.

Njegova ljubiteljica je i Raquel Mauri. Atraktivna Španjolka ne odriče se plisiranih suknji niti tijekom (blažih seviljskih) zima.

Na Instagramu je podijelila fotografiju u midi modelu u smeđoj boji s pripadajućim remenom koji je naglasio njezinu ženstvenu siluetu, a sparila ga je s košuljom u svijetloplavoj boji.

Preko ove odjevne kombinacije prebacila je sivi vuneni kaput s kapuljačom ukrašenom krznom i baršunastim čizmicama u odgovarajućoj sivoj nijansi.

Izdanje je zaokružila, pak, s trendovskom torbicom s potpisom francuske luksuzne kuće Louis Vuitton. Riječ je o kožnatom modelu New Wave u maslinastozelenoj boji koja se sjajno uklopila u ostatak ovoga izdanja.

Ovaj tip torbe s metalnim lancem možete kombinirati u različitim kombinacijama – za dnevne i večernje prilike.

A u galeriji pogledate najzanimljivije torbe koje smo snimili na zagrebačkoj špici,

Louis Vuitton New Wave Multi-Pochette torbica Foto: Internetske stranice proizvođača

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura