Vjerojatno ste vidjeli simpatični video s vjenčanja u Čitluku u Bosni i Hercegovini koji je postao hit zbog poruke jedne djevojčice.

Na snimci, koju je na Facebooku objavio Zoka foto-video studio, mladenci Dobroslava i Ivan jedno drugom pred oltarom obećavaju vjernost u dobru i zlu, kada se začuje glas koji uzvikuje Nemoj, tetka, nemoj, molim te!

Crkvom se nakon toga prolomio smijeh, a onda i pljesak. Smijali su se i mladenci i svećenik, a video je vrlo brzo postao viralni hit.

Kako bismo provjerili kako su se točno osjećale tetka i njezina mezimica u tom trenutku, razgovarali smo s Dobroslavom i Ivanom.

Vjerujte, mi smo još u šoku. Mi nismo niti pomislili da bi ona mogla nešto reći, a pogotovo u crkvi, i to u trenutku kad smo davali jedno drugome obećanja. Mi smo jako povezane jer je ona stalno bila kod mene dok je njezina mama radila.

Tetka je kao druga mama, ali ona je toliko bila povezana sa mnom da se od prvoga dana nije slagala s tim da ću ja otići, govori nam kroz smijeh Dobroslava i dodaje da malena ima baš takav karakter kakav smo i vidjeli na videu.

Ona što zamisli, to tako mora biti! Ali smo svejedno iznenađeni, svima je to bio šok, govori nam.

Kasnije su se tetka i nećakinja zagrlile, a tetka joj je obećala da će uvijek biti tu. Radi se o samo nekoliko kilometara udaljenosti, stoga smo sigurni da će djevojčica i dalje uživati u društvu svoje tetke koju toliko voli.

Provjerite pet životnih lekcija koje tetke prenose na svoje nećakinje.