Na drugom Zadovoljna.hr Beautyfestu, koji će se održati u Esplanade Zagreb hotelu, na make-up radionici koju će voditi senior make-up artistica iz Bipa Backstage studija Lana Krstanović možete naučiti sve trikove pravih profesionalaca uz koje ćete postići dugotrajni, svježi izgled, idealan za svakodnevne aktivnosti.

Za one čitateljice koje uplate humanitarnu kotizaciju od 30 eura, koja će ići na račun udruge Nismo same, pripremili smo posebnu ružičastu narukvicu s kojom imaju, uz ulaz u smaragdnu dvoranu, panele i Experience room, priliku prisustvovati na Make Up radionici by Bipa na kojoj će uz vizažisticu Lanu Krstanović kreirati dnevni make-up look te uz praktične savjete i tehnike postići dugotrajni, svježi izgled, idealan za svakodnevne aktivnosti. Kako nam je bilo prošle godine pogledajte u galeriji.

Galerija

Užurban tempo života i nedostatak sna neprijatelji su naše kože zbog kojih gotovo svakodnevno muku mučimo s podočnjacima koje je teško prekriti. Kako koži podariti svježinu i osjećati se sigurno i samopouzdano svim polaznicima Bipa make-up radionice na Zadovoljna.hr Beautyfestu pokazat će senior make-up artistica iz Bipa Backstage studija Lana Krstanović. Tema radionice je svjež izgled koji možemo postići u 10 minuta, a Lana Krstanović otkrit će nam sitne trikove profesionalaca koji čine razliku.

Kakvu podlogu koristiti prilikom šminkanja, koju nijansu pudera i korektora odabrati s obzirom na lice i priliku za koju je šminka namijenjena, kako sakriti nepravilnosti, prekriti podočnjake – saznat će sve posjetiteljice Beautyfesta koje se požure po svoju Beautifest Pink kotizaciju po cijeni od 30€ koji se, pri registraciji, direktno uplaćuju na račun udruge Nismo same. Uz druge pogodnosti, kao što su svi sadržaji na našem Beautyfestu i goodie bag s vrijednim poklonima, ona uključuje i termin na Bipa radionici. Svoju Beautyfest Pink narukvicu osiguraj OVDJE.

Bipa je mjesto na kojem vas očekuje širok asortiman dekorativne kozmetike

Jedan od najvažnijih Bipinih ciljeva je zadovoljiti sve potrebe kupaca kada se radi o kategoriji dekorativne kozmetike. Kako bi u tome bila uspješna, Bipa ulaže veliki trud u pronalazak novih brendova, ostvarivanje ekskluzivnih suradnji zbog čega s ponosnom ističe kako njihov asortiman dekorativne kozmetike pokriva gotovo sve potrebe za make-upom.

U širokom asortimanu i bogatoj ponudi mogu se pronaći svjetski poznati brendovi koji, osim make-up proizvoda, imaju i svoju skincare liniju. Osim održivih make-up proizvoda, Bipa se ponosi i s novitetima koje dosad kupci nisu mogli probati na hrvatskom tržištu poput brandova Paese, Note ili Inglot.

Za odličan omjer cijene i kvalitete tu je Bipina vlastita robna marka dekorativne kozmetike Look by Bipa koja sadržava odabrane proizvode, pomno izrađene kako bi kupcima pružili najbolji omjer cijene i kvalitete.

Zagreb i Split mogu se pohvaliti Bipa Backstage studiom gdje se s lakoćom spajaju ljepota i dobra zabava. Postoji li bolje mjesto od studija u kojem baš sve tretmane možemo napraviti u jednom mahu kod već dobro poznatih kozmetičarki koje poznaju našu kožu i znaju naše preferencije? U sklopu trgovine u zagrebačkoj Ilici 42, kao i trgovine u Splitu koja se nalazi u sklopu trgovine unutar Mall of Split, Bipa je otvorila svoj Backstage koji nudi različite usluge uljepšavanja: dnevni i svečani make-up, usluge trajnog laka kao i stiliziranje obrva.