Hod u štiklama pravo je umijeće, a ono što je Rihanna ‘izvela’ u cipelama s visokom potpeticom mnogi u šali nazivaju pravim čudom

Pjevačicu Rihannu fotografi su uhvatili u trenutku kada je zakoračila na otvor za ventilaciju, a mnogi su ostali osupnuti činjenicom da visoke i tanke potpetica njezinih Miu Miu štikli nisu propale kroz rešetku.

Rihanna je bez greške odradila ‘catwalk’ preko otvora, sjela u automobil i odvezla se u hotel, a obožavatelji pjevačice zasuli su društvene mreže šaljivim komentarima na račun njezine ‘nevjerojatne moći’. To je čudo! Isus je mogao hodati po vodi, ali ovo nije mogao, samo je jedan u nizu duhovitih osvrta.

Na ovom ispitu spretnosti pala je skoro svaka ljubiteljica štikli. Tako je i Catherine Middleton prilikom sudjelovanja na jednoj vojnoj paradi štikla zapela u otvoru za kanalizaciju. Vojvotkinja od Cambridgea u tom trenutku bila je okružena kršnim momcima, ali oni su je ostavili da se iz nezgodne situacije ‘vadi’ sama, pridržavajući se za supruga koji je sve popratio smiješkom.