Hod u štiklama pravo je umijeće, a ono što je Rihanna ‘izvela’ u cipelama s visokom potpeticom mnogi u šali nazivaju pravim čudom

Pjevačicu Rihannu fotografi su uhvatili u trenutku kada je zakoračila na otvor za ventilaciju, a mnogi su ostali osupnuti činjenicom da visoke i tanke potpetica njezinih Miu Miu štikli nisu propale kroz rešetku.

Rihanna je bez greške odradila ‘catwalk’ preko otvora, sjela u automobil i odvezla se u hotel, a obožavatelji pjevačice zasuli su društvene mreže šaljivim komentarima na račun njezine ‘nevjerojatne moći’. To je čudo! Isus je mogao hodati po vodi, ali ovo nije mogao, samo je jedan u nizu duhovitih osvrta.

Na ovom ispitu spretnosti pala je skoro svaka ljubiteljica štikli. Tako je i Catherine Middleton prilikom sudjelovanja na jednoj vojnoj paradi štikla zapela u otvoru za kanalizaciju. Vojvotkinja od Cambridgea u tom trenutku bila je okružena kršnim momcima, ali oni su je ostavili da se iz nezgodne situacije ‘vadi’ sama, pridržavajući se za supruga koji je sve popratio smiješkom.

Događaju li se vama ovakve nezgode?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju