Odavno je jasno kako slavne osobe i "obični" ljudi nemaju isti kodeks odijevanja. To pogotovo vrijedi za osobe iz zabavne industrije koje si zbog prirode svog posla uvijek mogu dopustiti znatno odvažnije i provokativnije odjevne kombinacije od onih na koje smo mi navikli. Međutim, i njihove svakodnevne kombinacije su drugačije, a provokativnije se odijevaju i za posebne prigode.

Galerija

Tako je Hailey Bieber za rođendansku večeru svoje prijateljice Lauren Perez odjenula vrlo riskantnu mini-haljinu. U pitanju je model brenda Fanci pod nazivom Apple u crnoj boji. Haljina od prozirnog materijala ima otvorena leđa te je ukrašena aplikacijama u obliku cvijeta i asimetričnim volanima.

Hailey je uz haljinu nosila crne čizme s visokom potpeticom i dugačak kožnati kaput, oboje s potpisom brenda Magda Butrym. Izdanje je zaokružila crnom torbicom modne kuće Prada i to popularnim modelom Cleo.

Hailey Bieber u haljini brenda Fanci Foto: Profimedia

Ova slavna 26-godišnjakinja jedna je od najpopularnijim mladih modnih trendseterica na svijetu pa ne čudi to što se njezine odjevne kombinacije stalno analiziraju na društvenim mrežama.

Hailey Bieber nosi torbu Cleo modne kuće Prada Foto: Profimedia

Neki komentatori zaključili su kako je ovo izdanje možda malo previše odvažno za odlazak na rođendansku proslavu jedne od najboljih prijateljica. To su situacije u kojima ne želiš zasjeniti slavljenika, napisala je jedna korisnica Instagrama. Haljina je super, samo bi bilo bolje da je materijal čvršći i neproziran, nadovezala se druga.

Mnogi su pak komentirali kako je čak i u ovakvoj haljini Hailey i dalje bila bolje odjevena od svog supruga Justina Biebera koji se na proslavi pojavio u vrlo ležernom izdanju.

Justin Bieber na rođendanskoj proslavi Lauren Perez Foto: Profimedia