Jennifer Lopez nikad nije skrivala da je velika romantičarka i da je zaljubljena u – ljubav. Naravno, sada je zaljubljena i u svojeg supruga Bena Afflecka, koji ju je za Valentinovo izveo na romantičnu večeru. Golupčići su prije toga svoju ljubav odlučili zapečatiti tetovažama.

Galerija

Predanost. Sretno Valentinovo, moja ljubavi, napisala je J. Lo na svojem službenom profilu na Instagramu uz fotografije njezine i Benove tetovaže.

Jennifer je tetovirala znak beskonačnosti sa svojim i Benovim imenom kroz koji prolazi Amorova strijela, a njezin suprug odlučio se za dvije strijele i prva slova njihovih imena.

Valentinovo su proslavili u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, a za ovu prigodu oboje su se sredili. Iako je Ben izgledao sjajno u tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji, očekivano je ostao u sjeni svoje lijepe supruge.

Ben Affleck i Jennifer Lopez proslavili su Valentinovo na romantičnoj večeri Foto: Profimedia

Jennifer je za izlazak odabrala vrlo romantičnu haljinu talijanske modne kuće Dolce & Gabbana. Plisirana haljina na preklop s voluminoznim rukavima u potpunosti je napravljena od ružičaste svile različitih nijansi.

Haljina modne kuće Dolce & Gabbana Foto: Harrods

Haljina se u originalu u struku veže pripadajućim svilenim remenom, ali J. Lo ga je zamijenila bijelim remenom ove modne kuće prepoznatljivim po njihovu logu.

Haljinu je nadogradila jednako romantičnom torbicom. Ručni model u crvenoj i zlatnoj boji ukrašen je motivom srca.

Jennifer Lopez nosila je ručnu torbicu s motivom srca Foto: Profimedia

Očekivano, nosila je i štikle. Ovaj put odabrala je model u zlatnoj boji s prednjom platformom i vrtoglavo visokim potpeticama ,zbog kojih se prilikom izlaska iz automobila i ulaska u restoran pridržavala za svojeg supruga.

Na kraju večere Ben je Jennifer posudio svoj kaput, kojim se latino diva ogrnula na povratku kući.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Foto: Profimedia