Jennifer Lopez nikad nije skrivala da je velika romantičarka i da je zaljubljena u – ljubav. Naravno, sada je zaljubljena i u svojeg supruga Bena Afflecka, koji ju je za Valentinovo izveo na romantičnu večeru. Golupčići su prije toga svoju ljubav odlučili zapečatiti tetovažama.

Galerija Ben Affleck i Jennifer Lopez proslavili su Valentinovo na romantičnoj večeri Haljina modne kuće Dolce & Gabbana Jennifer Lopez nosila je ručnu torbicu s motivom srca +2 Jennifer Lopez nosila je zlatne štikle i torbicu sa srcem

Predanost. Sretno Valentinovo, moja ljubavi, napisala je J. Lo na svojem službenom profilu na Instagramu uz fotografije njezine i Benove tetovaže.

Jennifer je tetovirala znak beskonačnosti sa svojim i Benovim imenom kroz koji prolazi Amorova strijela, a njezin suprug odlučio se za dvije strijele i prva slova njihovih imena.

Valentinovo su proslavili u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, a za ovu prigodu oboje su se sredili. Iako je Ben izgledao sjajno u tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji, očekivano je ostao u sjeni svoje lijepe supruge.

Ben Affleck i Jennifer Lopez proslavili su Valentinovo na romantičnoj večeri Ben Affleck i Jennifer Lopez proslavili su Valentinovo na romantičnoj večeri (Foto: Profimedia)

Jennifer je za izlazak odabrala vrlo romantičnu haljinu talijanske modne kuće Dolce & Gabbana. Plisirana haljina na preklop s voluminoznim rukavima u potpunosti je napravljena od ružičaste svile različitih nijansi.

Haljina modne kuće Dolce & Gabbana Haljina modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Harrods)

Haljina se u originalu u struku veže pripadajućim svilenim remenom, ali J. Lo ga je zamijenila bijelim remenom ove modne kuće prepoznatljivim po njihovu logu.

Haljinu je nadogradila jednako romantičnom torbicom. Ručni model u crvenoj i zlatnoj boji ukrašen je motivom srca.

Jennifer Lopez nosila je ručnu torbicu s motivom srca Jennifer Lopez nosila je ručnu torbicu s motivom srca (Foto: Profimedia)

Očekivano, nosila je i štikle. Ovaj put odabrala je model u zlatnoj boji s prednjom platformom i vrtoglavo visokim potpeticama ,zbog kojih se prilikom izlaska iz automobila i ulaska u restoran pridržavala za svojeg supruga.

Na kraju večere Ben je Jennifer posudio svoj kaput, kojim se latino diva ogrnula na povratku kući.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju