Tako nas malo dijeli od najčarobnijeg doba u godini, a predmeti s motivima Božića već su svuda oko nas. Ako već sada smišljate što biste poklonili dragim ljudima, šalica je zasigurno jedan od najboljih poklona, onaj koji baš uvijek prolazi.

Galerija

Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kad se cijela obitelj skupi u svom domu i upali neki stari blagdanski film? Taj ugođaj može upotpuniti samo još šalica omiljenog toplog napitka koji grije dušu i tijelo.

Internetske trgovine već su prepune božićnih dekoracija koje će uljepšati ove blagdane. Kako bismo pronašli nešto baš posebno, zavirili smo na stranice AliExpressa i naišli na preslatku šalicu s motivom snježne kućice.

Šalica u obliku snježne kuće Foto: AliExpress

Šalica dolazi u žutoj i puderasto ružičastoj boji, a posebna je zbog interesantnog poklopca koji igra ulogu krova prekrivenog snježnim pahuljama. Možda i najsimpatičniji detalj jest maleni dimnjak na poklopcu koji pruža poseban efekt kad para počne izlaziti. Odličan je poklon za mališane, ali i sve one koji njeguju dijete u sebi.

Šalica u obliku snježne kuće Foto: AliExpress

Izrađena je od kvalitetne keramike pa proizvođač napominje da može u perilicu posuđa, bez straha od uništenja, a zadovoljni korisnici naglasili su da je idealna za veliku doze kave, za čaj, ali i za zobene pahuljice, koje mnogi biraju za doručak.

Ako vam se svidjela efektna šalica u obliku snježne kućice, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 16,92 eura.

Šalica u obliku snježne kuće Foto: AliExpress

Ide odmah na listu želja: Šalica s poklopcem koji izgleda kao snježna kugla